Produktionstid: 5-15 hverdage D'lux

4 vare(r)

pr. side

4 vare(r)

pr. side

Vand med din reklame

Her ser du vores udvalg af vandflasker som kan bruges til private label. Det vil sige at i kan få lavet dem med jeres egen etiket og logo, som i kan forkæle jeres kunder eller besøgende med.

Når din virksomhed vælger en vandløsning, hvorfor så ikke vælge en løsning med egen label? Du ser dem ofte brugt i butikker, ved messer og events. Hvor man gerne vil skabe positiv opmærksomhed og "brande" sit logo over kunder. Med en Individuel label vandsløsning kan virksomheden styrke sit image, og samtidig bruge labelen til intern kommunikation og branding.

Tænk labelvand som et markedsføringsredskab. Når du vælger en private labelløsning bør du tænke labelen på lige fod med andre markedsføringsmedier. Labelen kan bruges både til intern kommunikation i virksomheden og til som eksternt kommunikations- redskab overfor dine kunder.


Logovand til møder og messe

Flere har fået øje på det stærke budskab og positive signal man sender, når man tilbyder eller brander sin virksomhed med egne vandflasker med logo til kunder og ansatte. Derfor tilbyder vi dig mange muligheder for at skabe dit eget design og valg af vandflaske, farver på låget og ikke mindst med jeres helt egen etiket eller label.


Brug for hjælp?

Mangler du designet eller ideen til jeres vandflaske, så hjælper vores
grafiker dig gerne. Kontakt os for tilbud

Logovand til møder og messe Flere har fået øje på det stærke budskab og positive signal man sender, når man tilbyder eller brander sin virksomhed med egne vandflasker med logo til kunder og ansatte. Derfor tilbyder vi dig mange muligheder for at skabe dit eget design og valg af vandflaske, farver på låget og ikke mindst med jeres helt egen etiket eller label. Brug for hjælp? Mangler du designet eller ideen til jeres vandflaske, så hjælper vores grafiker dig gerne. Kontakt os for tilbud