Velkommen

Vi er NR. 1 i DANMARK når du leder efter en leverandør af drikkevarer med logo.
Markedsfør din virksomhed via logovand, logokaffe, logoslik, energidrik med logo og vin med budskab.
 
Vi er en virksomhed lokaliseret i Kolding. Vi sætter ære i at finde individuelle og prisbevidste metoder til markedsføring af din virksomhed og dine produkter. Vi sætter et stort fokus på at være alsidige, kreative og søger altid efter løsninger, og nye ideer, som du kan bruge i din markedsføring. Vores filosofi er gensidig tillid, som skal være den bærende kraft i samarbejdet med dig som kunde.
 
Logovand med egen etiket er god reklame og rammer en bred målgruppe. Du kan selv designe dine vand eller få hjælp til det af vores grafikere. Logovand bruges dagligt på kontoret, til messer og arrangementer hvor man kan anvende det til at præsenterer nye produkter mm.

Hos os vil du opleve god service og punktlig levering. Alle vores reklamevand er tappet i Danmark hos Aquador, der certificeret i fødevaresikkerhed efter ISO 22000. Vi er meget innovative omkring vores produkter, og vi deler gerne vores gode ideer med jer. Vores kreativitet og erfaring vil blive jeres styrke.

Hvorfor logovand fra Vandtryk ?
- Leverer logovand til aftalt tid
- Kan levere reklamevand fra kun 280 stk.
- Har en ekspres løsning med levering på kun 48 timer
- Prisgaranti på vores reklamevand flasker og denice vand
- Benytter kun DANSK kildevand fra Aquador

Vi ser frem til et godt samarbejde og har du spørgsmål så tøv ikke med at kontakte os.

Palle Østergaard byder dig velkommen

- Du bliver ikke skuffet!

Jeg byder dig velkommen til en verden af reklame muligheder.
Hos os sætter en ære i at finde individuelle og prisbevidste metoder til markedsføring af din virksomhed og dine produkter.

Vi arbejder for dig
Vores speciale er markedsføring via drikkevarer som logovand, juice med logo, logo vin, kaffe med egen etikette, reklame slik m.m. Vi er alsidige og kreative, så vi udvikler alle former for præsentationer.

Vores kunder er alt fra mindre og mellemstore til de helt tunge virksomheder i ind og ud land. Vi søger altid efter løsninger, hvor du kan udnytte de ressourcer, du i forvejen har i virksomheden. Ved at gøre brug af vores fleksible ordninger kan du drage nytte af vores ekspertise og sikre dit materiale prikken over i’et.

Vi arbejder ud fra den filosofi at gensidig tillid skal være den bærende kraft i samarbejdet med dig som kunde.

Få reel rådgivning
Hos Vandtryk lægger vi stor vægt på at hjælpe dig lige præcis der, hvor du har behov for hjælp. Brug Vandtryk hvis du sætter pris på individuelle løsninger og en ærlig samarbejdspartner.

Er du til en åben dialog?
Vi sætter en ære i at give så mange oplysninger som muligt, så du som kunde har mulighed for at danne dig et reelt billede af, hvem vi er, og hvad tingene koster her hos os. Vi spiller med åbne kort og sætter pris på rene linier – så det håber vi også, at du gør?

Med venlig hilsen
Palle Østergaard
Indehaver