Lagervarer

3 vare(r)

pr. side

3 vare(r)

pr. side

AQUADOR er en dansk virksomhed under Danone-gruppen, som desuden står bag internationalt kendte naturlige mineralvandsmærker som Evian, Badoit og Volvic.

AQUADORs produkter nyder fuld distribution i Danmark og eksporteres til Sverige og andre lande bl.a. Norge og Tyskland som varetages af Aquadana.dk

Kilden er et naturligt vandreservoir beliggende 160 meter under den jyske hede. Vandet tappes på specialdesignede miljøvenlige flasker med lavt plastikforbrug.

Mission
Danskere tænker ofte i sunde spisevaner, men sjældent i sunde drikkevaner. De arbejder for sundere drikkevaner ved at tilbyde kunder og forbrugere relevante produkter, som møder deres behov i forskellige drikkesituationer og er bredt tilgængelige.

Hvad er Naturligt mineralvand?
Vand er ikke bare vand. Naturligt mineralvand er en beskyttet betegnelse for vand fra en afgrænset kilde, der opfylder særlige krav.

Naturligt mineralvand kan være med og uden brus, men i modsætning til Kildevand og Danskvand skal kvaliteten være konstant over tid. Desuden skal vandet være beskyttet mod enhver form for forurening, og så skal indholdet af mineraler fremgå tydeligt af emballagen.

​Smagen af uberørt natur
AQUADOR naturligt mineralvand har aldrig været i kontakt med forurening og andre negative påvirkninger af det moderne samfund. Helt tilbage før vor tids industrialisering begyndte vandet sin lange nedsivning fra overfladen i det jomfruelige landskab gennem utallige lag af ler og sand mod reservoiret. AQUADOR naturligt mineralvand er smagen af uberørt natur.

Tapperiet
Ved Fasterholt i Brande ligger AQUADORs tapperi. Det er grundlagt i 1987, og er i dag et topmoderne tapperi med ca. 50 medarbejdere, 3 fuldautomatiske PET produktions-/tappelinjer og de højeste standarder og certificeringer inden for såvel fødevaresikkerhed (ISO 22000) som miljøhensyn (ISO 14001).

Kvalitetssikring
For at bevare vandets naturligt høje kvalitet og mange gode egenskaber, henter vi det op gennem et topmoderne anlæg og direkte ind i tapperiet. Flaskerne produceres og fyldes direkte på tappelinjen, så vandet ikke på noget tidspunkt kommer i berøring med mennesker. Alle processer i tapperiet overvåges af omfattende kontrolprogrammer, og kvaliteten dokumenteres ugentligt i flere end 1.000 analyser.

Således sikrer vi, at de produkter, du møder i butikkerne altid er af allerhøjeste kvalitet. Som den første danske producent af naturligt mineralvand blev AQUADOR i 2006 fødevaresikkerhedscertificeret efter den internationale standard, ISO22000.

Miljøpolitik
Vi kan takke naturen for et rent og dyrebart produkt, og det giver os en helt naturlig motivation og forpligtelse til at beskytte miljøet. Siden 2008 har vi bestræbt os på at
blive mere effektive og miljøvenlige. Vi har gjort fine fremskridt og er stolte af at have næsten halveret vores CO2-aftryk på bare 5 år.