Energidrik med logo

1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side

Et budskab fyldt med energi!

Giv den gas med din helt personlige energidrik.
Få din virksomhed vist ud i verden med dine egne specialdesignede energidrikke! Træd ud af boksen og kast et skud energi ind i hverdagen. Dine kunder vil elske en anderledes forfriskning, og så smager det som de andre kendte mærker!

Træd ud i verden med fornyet energi!
Brug energidrik med logo i en innovativ og unik markedsføring! Vi tilbyder to varianter af energidrik med dit design på – den almindelig og den eksklusive sleeve model! Begge varianter fås både med og uden sukker, helt uden prisforskel!

Et budskab fyldt med energi!
Når du har dit budskab på en energidrik, skiller du dig ud af mængden, og det giver et kæmpe boost til din virksomheds branding. Du behøver ikke være stor, for at få dit budskab ud, vi kan producere helt nede fra 288 stk. alm. label og fra 576 stk. sleeve!

God plads til dit budskab!
Vores energidrik leveres i en flot slim aluminiumsdåse på 0,25 cl. Din label fylder hele den lodrette flade på dåsen - og du har altså god plads til dit budskab. Intet er umuligt – alt kan lade sig gøre!

Energidrik med dit logo er den perfekte reklame til dig, der vil skarpstille din virksomheds markedsføring. Bliv husket med din helt egen energidrik, hvor du får dit helt eget budskab eller logo på!